Pop Up -päivä toi uutta alueelle ja innosti yrittämään

Julkaistu

Tällä kertaa Pienten kuntien elinvoimaa lyöttäytyi yksiin Toivakka-Joutsan 4H:n Mahdollisuuksia ja massia -hankkeen kanssa, minkä tuloksena alueella tempaistiin pop up -ravintolapäivä.

Pop up- ravintolapäivänä 10 innostunutta kokkaajaa perusti kahvilan tai ravintolan oheisohjelmineen yhdeksi päiväksi, joissa asiakkaita kävi 20–250 välillä. Kohteet voit kurkata täältä.

 

Tekemämme palautekyselyn mukaan kaikki vastanneet (8) olivat tyytyväisiä tapahtumaan.

Kiva hanke, joka omalta osaltaan elävöittää elämää maaseudulla ja saattaa ihmisiä yhteyteen toistensa kanssa. (Pop up- tapahtuman palautekysely)

Bubble Waffle -Café – tilattavissa vaikka kotiin!

POP UP ravintolapäivän avulla kannustettiin kokeilemaan yrittäjyyttä.

Yksi pop up -kohteista oli Bubble Waffle -Café. Kodin terassilla palvellut kahvila tarjosi maailmanlaajuisesti trendikkäitä kuplavohveleita erilaisilla täytteillä ja jäätelömauilla. Lisäksi myynnissä oli erilaisia kahvimakuja, kuten Whipped Coffee ja Ice Coffee.

Kahvilaa pitivät Dalia (17 v.) ja Liin (14 v.) Elwan.

– Haluttiin tuoda Joutsaan ja sen lähialueisiin jotakin uutta ja erilaista, mitä ei ennen ole ollut.

Dalia ja Liin olivat tyytyväisiä pop up -päivään ja jatkoakin saattaa seurata.

– Päivä oli aivan mahtava kokemus ja sopivan kiireinen, kiitos kaikille asiakkaille!

– Kahvilan pitäminen jatkossa on suunnitelmissa. Riippuu, kuinka paljon on kysyntää ja voidaan tehdä myös tilauksesta, kuten esimerkiksi synttäreille, jolloin meihin voi olla suoraan yhteydessä (daliax.business@gmail.com).

Eli, mikäli rakastat herkkuja tai haluat kokeilla uusia makuelämyksiä tai tarjota niitä muille, tilaa kuplavohvelikahvila luoksesi tai sovi aukioloajasta omistajien kanssa!

Ps. Kahvila on liikkuva ja tilauksia voidaan ottaa vastaan myös naapurikunnista (Kotipaikka Joutsa).

Luitko jo jutut nuorista 4H -yrittäjistä: