Nelinvoimaa työ- ja elinvoimatori Pertunmaalla 22.2.-24

Julkaistu

Nelinvoimaa työ- ja elinvoimatoreilla tehdään paikallista hyvää eli työtä ja yrittäjyyttä tutuksi. Kiertue saapuu Pertunmaan Jokituvalle 22.2.-24 klo 13-15.

Elinvoimatorilla pääsee tutustumaan alueen työ- ja koulutusmahdollisuuksiin, yrittäjiin ja moniin muihin toimijoihin, sekä kuulemaan TE-toimiston ja kuntakokeilun palveluista. Oppilaitoksista Esedu ja Salpaus tekevät tutuksi opiskelumahdollisuuksiaan ja alueen rahoitus- ja yrityspalveluiden tuottajat omia palveluitaan.

Ohjelma ja mukana olijat (lista päivittyy tapahtumapäivään saakka):

Etelä-Savon TE-toimisto
Etelä-Savon ammattiopisto Esedu
Koulutuskeskus Salpaus
Mikkelin seudun kuntakokeilu
MTK
Pertunmaan 4H-yhdistys
Pro Agria Etelä-Savo
Päijänne-Leader ry

A.Reponen Oy
Etelä-Suomen lomituspalvelut
Reetantarha
Digiolo
Kirsin Juhlat, Kirsi Törmänen

Ohjelmassa:

Tietoisku:

Tekijöitä maatiloille– maatalousala kaipaa tekijöitä. Esittelyssä Salpauksessa alkava koulutuspolku alasta kiinnostuneille. Lomitustyötä tekevien nuorten Sanni Koljosen ja Neea Lindholmin tekemä Tiktok-video – kannattaa katsoa!

Keskustelua ja kokemuksia alasta, mukana Elina Lahti Pertunmaalta ja Elina Savikurki Pro Agrialta ja MTK:lta.
Esittelyssä tutustumiskäynti Salpauksen luonnonvara-alaan

Tietoisku:

Kiinnostaako metalliala, mutta koulutus puuttuu. Esittelyssä RekryKoulutus Hitsaajaksi A.Reponen Oy:lle Joutsaan. Lisätietoja rekrykoulutus.

Tietoisku:

Opiskelumahdollisuuksia Esedulla

Tilaisuus on avoin kaikille asiasta ja verkostoitumisesta kiinnostuneille.

Koska työn- ja yrittämisen mahdollisuus usein löytyy myös naapurikunnista, kannattaa piipahtaa myös muissa Nelinvoimaa -alueen tapahtumissa. Pertunmaan jälkeen Rekry- ja elinvoimatori -kiertue jatkuu Hartolassa 6.3.-24.

Seuraa sivustojamme www.nelinvoimaa.fi sekä somea: facebook ja instagram, päivitämme tapahtuman sisältöä tapahtumapäiviin asti!

Tilaisuuden järjestää Pienten kuntien akatemia -hanke (Nelinvoimaa.fi) yhteistyössä TE-toimiston ja Pertunmaan kunnan kanssa.