Uusi viestintäkoordinaattori hyppäsi mukaan hankkeeseen!

Julkaistu

Heippa!

Olen Minna Kekkonen, toisen vuoden tradenomiopiskelija LAB-ammattikorkeakoulussa ja aloitin Pienten Kuntien Akatemian uutena viestintäkoordinaattorina syyskuun alussa. Tähänastisen työurani olen tehnyt kaupan ja asiakaspalvelun parissa.

Tämä työ tuli loistavaan saumaan, sillä suuntaudun opinnoissani markkinointiin ja viestintään, ja halu päästä työskentelemään näiden parissa on ollut suuri jo pitkään. Uskon, että opiskelu tässä ohessa tukee mukavasti työtäni ja toisinpäin, ja tykkään päästä toteuttamaan asioita käytännössä, eikä pelkästään teorian tasolla.

Itsekin näin opiskelijana, ovat hankkeen aihealueet kiinnostavia; koulutus, työllistyminen, yrittäjyys, yhteisöllisyys ja tietenkin myös maaseuturakkaus. Hanketyö itsessään on minulle uutta, mutta uteliaisuudella hyppään kelkkaan mukaan ja haluan saada tästä irti kaiken, mikä mahdollista! On hienoa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja toimintaympäristöihin.

Asun perheeni kanssa Sysmässä ja juureni ovat vahvasti Sysmässä ja Hartolassa, joten on onni, että tällainen työ löytyi kotiseudulta. Vapaa-aikani menee perheen parissa, luonnossa liikkuen ja näin syksyn tullen sukkapuikkojen varressa. Ympäröivä luonto on suuri voimavara, joka rauhoittaa ja rentouttaa.

On ilo päästä hankkeeseen mukaan, nähdään kentällä! 😊

Minna Kekkonen, viestintäkoordinaattori
minna.kekkonen@sysma.fi
044-7134598
Pienten kuntien akatemia -hanke