Uusi työ kiikarissa? Olisiko tässä tilaisuutesi työllistyä?

Julkaistu

https://vimeo.com/534770643

Tule kuulolle pienten kuntien teollisuustyönantajien VirtuaaliMiittiiin. Miitissä kuulet, millaista teollisuustyötä ja koulutusta on tarjolla sekä millaista osaamista on erityisesti haussa Nelinvoimaa-alueella (Hartola, Joutsa, Pertunmaa, Sysmä).

Tilaisuudessa neljä työnantajaa esittelee toimintaansa ja työmahdollisuuksiaan. Esillä on myös koulutusyhteistyö. Tilaisuudessa sinun on mahdollista esittää kysymyksiä työpaikkoihin ja koulutusmahdollisuuksiin liittyen. Voit tutustua työnantajiin jo etukäteen:

Joutsa: A Reponen Oy

Hartola: Versowood

Pertunmaa: Pelaser Oy

Sysmä: Päijänne ovet, Sysmän Ikkuna ja Ovi Oy

HartolaJoutsaPertunmaa ja Sysmä muodostavat noin 13 000 asukkaan kokonaisuuden -Nelinvoimaa -alueen. Alue sijaitsee hyvällä paikalla Suomen kartalla noin 60-100 km päässä kaupunkikeskuksista. Rauhallinen elämänrytmi, huokeat asumiskustannukset, hyvät ulkoilumahdollisuudet sekä väljä asuminen ovat pienissä kunnissa arkipäivää.  Autamme tarvittaessa asunnon etsinnässä haluamasi kunnan alueelta.

Pienten kuntien elinvoimaa -hankkeen yhteistyössä mukana ovat Keski-Suomen (tapahtuman tekninen toteutus), Päijät-Hämeen ja Etelä-Savon TE-palvelut sekä ammattioppilaitokset Esedu, Gradia ja Salpaus.

Virtuaalitilaisuus järjestetään Teams-alustan kautta, johon linkki löytyy TÄÄLTÄ