Työpaikkapalstamme on avattu!

JulkaistuNelinvoimaa.fi -sivuston työpaikkapalsta on tänään avattu uudelleen kaikkien alueen työnantajien käyttöön.
Jos juuri sinulla on avoin työpaikka, ilmoita se meille, niin nostamme työpaikkoja esiin sivustolla ja some-kanavissa. Ilmoituksen voi tehdä vaikkapa näppärästi yhteydenottolomakkeella!

Myös Nelinvoimaa-blogi on valmiina uusille kirjoituksille, joita otamme mielellämme vastaan. Haluaisitko juuri sinä kirjoittaa blogiimme?
Kaikki Joutsaan, Hartolaan, Sysmään ja Pertunmaan elämänmenoon liittyvät kirjoitukset ovat tervetulleita!

Ensimmäinen uutiskirje lähtee liikkeelle vielä maaliskuun aikana. Uutiskirjeessä kerrotaan lisää tulevasta toiminnasta, tapahtumista sekä meistä kahdesta tyypistä, jotka Pienten kuntien akatemiaa pyöritämme.

Kevääseen kuuluu myös keskustelutilaisuudet tulevista, paikallisesti räätälöidyistä koulutuksista ja yrittäjyydestä. Kun saamme päivämäärät lukittua, kerromme heti lisää!

Yksi Pienten kuntien akatemian tärkeä toimintamuoto on saada monipaikkaiset asukkaat nykyistä vahvemmin mukaan elinvoimatyöhön. Monipaikkaisten osallistaminen alkaakin laajalla kyselytutkimuksella, joka toteutetaan kesällä 2023. Tästäkin lisätietoja tulossa pian.

Kaikista tärkeintä olisi saada teidät kaikki mukaan yhteistyöhön, joten laittakaa rohkeasti viestiä ja kertokaa ideoitanne.

Aurinkoisin kevätterveisin,

Anne Lahikainen-Aho, projektipäällikkö ja Tanja Rihu, viestintäkoordinaattori