Hakuaika päättynyt // Töitä tarjolla puhtaus- ja ateriapalveluiden parissa!

Julkaistu

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Mäntyharjun, Juvan, Pertunmaan, Puumalan, Rantasalmen ja Sulkavan kuntien sekä Etelä-Savon Hyvinvointialue Eloisan omistama kuntatekniikan palveluyhtiö. Toimialoina ovat kiinteistönhoito, puhtauspalvelut, ateriapalvelut, liikuntapalvelut, vesihuolto, rakennuttaminen ja maankäyttö.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy etsii tekijöitä lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin puhtauspalveluiden eri tehtäviin Pertunmaalle.

Puhtauspalveluiden työntekijät työskentelevät omistajakuntiemme kiinteistössä ja hyvinvointialueen Eloisan tiloissa. Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun, kohteen mukaan. Toivomme työntekijältä alan koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta, asiakaspalvelutaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta ja toimeen tarttuvaa asennetta. Huomioimme myös opiskelijat sijaistarpeita täyttäessä. Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa!

Lisätietoja ja hakuohjeet löydät Puhtauspalveluiden sijaisuudet, Pertunmaa – Järvi-Saimaan Palvelut Oy – Kuntarekry Hakuaikaa on 26.5.-24 saakka.

Suurtalouskokin haku on päättynyt // Pertunmaan ateriapalveluihin haetaan osa-aikaista suurtalouskokkia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työssäsi huolehdit ruoan valmistuksesta ja muista keittiön työtehtävistä kuten leipomisesta, esivalmistelusta, lähtevien aterioiden pakkaamisesta ja astiahuollosta yhdessä muun keittiötiimin kanssa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, kiinnostusta tehtävään sekä hygieniapassia. Koulutus alalta ja kokemus kokin työstä ovat eduksi, mutta perehdytämme uuden henkilön aina työtehtäviin. Etsimme henkilöä, jolla on työhön tarttuva asenne sekä sujuva suomen kielen taito.

Palvelemme asiakkaitamme viikon jokaisena päivänä, joten työ sisältää myös viikonlopputyötä. Päivittäinen työaika klo 7-17.30 välillä. Työaika on 80 % kokonaistyöajasta, eli 30h 36 min/vko. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on määräaikainen 31.7.2024 saakka.

Pertunmaalle etsitään tekijöitä lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin ateriapalveluiden eri tehtäviin.

Ateriapalveluiden työntekijät työskentelevät keskus- ja palvelukeittiöissä, työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun. Asiakkaitamme ovat päiväkotien lapset, koululaiset, ikäihmiset palvelutaloissa ja hoitokodeissa sekä myös asiakkaidemme hyvinvoinnista huolehtiva henkilökunta.

Toivomme työntekijältä alan koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta, hygieniapassia ja hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta ja toimeen tarttuvaa asennetta. Huomioimme myös opiskelijat sijaistarpeita täyttäessä. Joissakin tehtävissä edellytämme valmiutta tehdä siivoustyötä. Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa!

Lisätietoja ja hakuohjeet Ateriapalveluiden sijaisuudet, Pertunmaa – Järvi-Saimaan Palvelut Oy – Kuntarekry
Hakuaikaa on 22.5.-24 saakka.

Lisätietoja Järvi-SaimaanPalvelut Oy:stä löydät Teidän arjessanne mukana – Järvi-Saimaan palvelut Oy