Hakuaika on päättynyt //Sykkiikö sydän varhaiskasvatukselle ja houkuttaako työ pienen kunnan päiväkodin johtajana? Tule Pertunmaalle!

Julkaistu

Pertunmaalle etsitään päiväkodin johtajaa puolen vuoden viransijaisuuteen. Kuva: Sammy Virtanen.

Pertunmaan kunta etsii päiväkodin johtajaa kahdeksaksi kuukaudeksi määräaikaiseen virkaan. Työssä pääsee vastaamaan varhaiskasvatuksen kokonaisuudesta pienessä kunnassa.

Tehtäviin kuuluu varhaiskasvatuksen toiminnallinen ja hallinnollinen johtaminen sekä varhaiskasvatuksen hallinnollisia tehtäviä, kehittämistä ja arviointia. Työajasta 30 prosenttia on tarkoitettu lapsiryhmätyöskentelyyn.

Päiväkodin johtajan virkaan etsitään motivoitunutta, positiivista ja kehittämismyönteistä osaajaa, jolla on kokemusta esimiestyöstä ja varhaiskasvatuksen asiantuntemusta.
Edellytyksenä on organisointikyky, yhteistyötaidot ja tietotekninen osaaminen.

Päiväkodin johtajan tehtäviin kuuluu myös lapsiryhmätyöskentelyä. Kuva: Sammy Virtanen.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus sekä vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto ja riittävä johtamistaito. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat.
Valinnassa voidaan ottaa huomioon myös henkilö, jolla on suoritettujen opintojen perusteella riittävät edellytykset ja taidot tehtävän hoitamiseen.
Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Päiväkodin johtajan määräaikainen virka sijoittuu ajalle 14.8.2023 – 27.3.2024. Tehtäväkohtainen palkka 3283,47 euroa kuukaudessa (KVTES) tai 3374,42 euroa kuukaudessa (OVTES). Työaika on 38,25 tuntia viikossa.

Hakuaika päättyy 28.7.2023 kello 15.00. Haastattelut ovat keskiviikkona 2.8.2023 joko etäyhteydellä tai paikan päällä Pertunmaan kunnanvirastolla.

Lue lisää tehtävästä, kelpoisuusvaatimuksista, palkasta ja hakuohjeista tästä Pertunmaan kunnassa on haettavana määräaikainen päiväkodin johtajan virka

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä myös Pertunmaan kunnanjohtaja Leena Ruotsalaiselta, p. 040 821 4590.

Päiväkoti Keinula sijaitsee Pertunmaan Kirkonkylässä. Kuva: Sammy Virtanen.