RekryKoulutuksella hitsaajaksi A. Reponen Oy:lle

Julkaistu

A. Reponen Oy on vuonna 1978 perustettu metalli- ja teräsrakenteiden suunnitteluun, valmistukseen ja pintakäsittelyyn erikoistunut yritys.

A. Reponen Oy Joutsassa hakee motivoituneita, tulevia hitsaajia RekryKoulutuksen kautta. Työ pitää sisällään teräksestä valmistettujen osien hitsaamista MIG- ja MAG-menetelmillä.

Hakijalta odotetaan oma-aloitteisuutta ja aikaansaavaa työotetta, halua oppia uutta ja reipasta asennetta. Myös esimerkiksi teknisen tai autopuolen perusopinnot ovat eduksi. Hitsaustyöt ja metallityöt vaativat hyvää fyysistä kuntoa. Hyvät kädentaidot sekä tarkka ja laadukas työnjälki ovat tärkeässä roolissa.

Koulutus järjestetään 6.5.2024-16.7.2024 välisenä aikana ja se on kestoltaan 50 päivää. Koulutus koostuu teoriaopinnoista Jyväskylän Gradialla Viitaniemessä ja työssäoppimisesta työantajalla Joutsassa. Koulutus tapahtuu suomen kielellä, joten suomen kielen taito tulee olla ymmärrettävällä tasolla.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille, lomautetuille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joiden työnhaku on voimassa TE-palveluissa. Voit hakea koulutukseen myös, mikäli työskentelet määräaikaisessa tai osa-aikaisessa työsuhteessa ja haet kokoaikatyötä.

RekryKoulutuksen hyväksyttävästi suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtäviin soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät A. Reponen Oy:n palvelukseen. Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön sekä nykyaikaiset tuotantotilat, vaihtelevan työnkuvan ja kilpailukykyisen palkan, kun osaamisesi on vaaditulla tasolla.

RekryKoulutuksesta järjestetään infotilaisuus A. Reponen Oy:n tiloissa 15.3.-24 klo 12 alkaen, osoite Köysitie 6, 19650 Joutsa.

Lisätietoja sekä hakuohjeet TE-palveluiden sivuilta.
RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä Gradia-koulutuspalvelut Oy:n, Keski-Suomen TE-toimiston sekä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa.

Lisätietoja yrityksestä: A. Reponen Oy.