Pienten kuntien akatemia tarjoaa Luontolähtöiset ohjelmapalvelut -koulutusta paikallisesti luonnossa ohjaamisen perusteista kiinnostuneille

Julkaistu

Haluatko tarjota elämyksiä ja hyvinvointia lähiluontoa hyödyntäen? Haetko uutta suuntaa työelämään, täydennystä oman työn osaamiseen tai lisätyömahdollisuuksia yrittäjyyteen?

Kuva: Suomen Urheiluopisto

Pienten kuntien akatemia yhteistyössä Suomen Urheiluopiston kanssa toteuttaa luontolähtöisten ohjelmapalveluiden koulutuksen, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamista luonnossa toteutettavien ohjelma- matkailu- ja liikuntapalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Koulutus toteutuu joustavana monimuotokoulutuksena, koostuen lähijaksoista Vierumäellä ja Nelinvoimaa -alueella (Hartola, Joutsa, Pertunmaa, Sysmä), verkossa toteutettavista etäopinnoista sekä käytännön ohjaustilanteista. Opinnot on mahdollista suorittaa oman työn ohessa tai oppisopimuskoulutuksena.

Koulutus sopii jo toimivalle yrittäjälle sekä sivutoimista yrittäjyyttä suunnittelevalle, työnhakijoille ja uutta suuntaa työelämästä hakeville. Koulutus sopii myös täydennyskoulutukseksi jo eri aloilla ihmisten ja ryhmien kanssa työskenteleville ammattilaisille.

Koulutukseen valitaan opiskelijat ensisijaisesti hakemusten perusteella Nelinvoimaa -kuntien alueelta eli Hartolasta, Joutsasta, Pertunmaalta ja Sysmästä.

Valintaan vaikuttavat esimerkiksi opiskelijan motivaatio sekä mahdollisuudet kehittää paikallista palvelutarjontaa lähiluontoa hyödyntäen. Kerro hakemuksessa myös, jos toimit jo yrittäjänä tai olet suunnittelemassa yritystoimintaa Nelinvoimaa -alueella.

Hakuaika on syyskuussa 9.9.2024 alkavaan koulutukseen 14.6.2024 – 25.8.2024.

Lisätietoja koulutuksesta ja hakuohjeet tästä Luontolähtöiset ohjelmapalvelut

www.nelinvoimaa.fi
Pienten kuntien akatemia -hanke