Nelinvoimaa -yrittäjäkoulutus käyntiin Joutsassa, vielä ehtii mukaan loppuvuoden koulutukseen

Julkaistu

Joutsan aloitustilaisuudessa oli mukava tunnelma ja keskustelua käytiin muun muassa yrittäjän ominaisuuksista ja kuultiin kokemuksia yrittämisestä.

Alueelle räätälöity Nelinvoimaa -yrittäjäkoulutus soveltuu niin yrittäjyydestä kiinnostuneille kuin jo toimiville yrittäjille oman yritystoiminnan kehittämiseen. Tiedon ja eri asiantuntijuuden lisäksi koulutus tarjoaa verkostoitumista alueellisesti ja kokeneiden yrittäjien mentorointia yritystoimintaa suunnitteleville ja aloittaville.

Koulutuksessa tavoitteena on selvittää omia valmiuksia ja ominaisuuksia yrittäjyyteen ja yrittäjänä toimimiseen sekä liikeidean ymmärtäminen yritystoiminnan lähtökohtana. Lisäksi tutustutaan toimintaympäristöön ja yritystoiminnan suunnittelun työkaluihin ja menetelmiin.

Kuntakohtaiset aloitustilaisuudet jatkuvat Pertunmaalla tiistaina 31.10. klo 17. (Kuortin kartanossa) ja Hartolassa ke 1.11. klo 17. (Vallesmannin kulmassa). Aloitustilaisuuksien sisällöt ovat kaikissa samat ja niihin voi osallistua minkä kunnan alueelta tahansa.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: anne.lahikainen-aho@sysma.fi tai
044-7134595.

Nelinvoimaa yrittäjäkoulutuksen yhteiset alueelliset tilaisuudet käynnistyvät marraskuussa. Ensimmäinen kaikille yhteinen tilaisuus on lauantaina 18.11. klo 9-15 Hartolan Kuninkaanportissa.

Syksyn -23 koulutus on osa Pienten kuntien akatemia -hanketta (ESR) ja osallistujille maksutonta. Kouluttajana toimivat Gradia ja Itä-Hämeen Opisto. Koulutuksen sisällöstä lisää tästä.  

Ensi vuoden puolella tarjoamme mahdollisuuden syventää osaamista Yritystoiminnan suunnittelu ja käynnistäminen (aloittavat yrittäjät) tai Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen (jo toimivat yrittäjät) tutkinnon osissa tai tutkinnoissa.

Teksti ja kuva: Anne Lahikainen-Aho
Pienten kuntien akatemia -hanke