Työntekijä on palkattu // Monipuolisia toimistotöitä maaseudun parissa – lomituspalveluihin Sysmään etsitään opiskelijaa

Julkaistu

Työntekijä on palkattu ja hakuaika päättynyt.

Etelä-Suomen lomituspalveluyksikön hallinnossa on tarjolla opiskelijalle kesän ajalle töitä harjoittelijana tai kesätyöntekijänä.
Työpaikka on Sysmän kunnanvirastolla.
Työtehtävät ovat monipuolisesti asiakaspalvelussa ja toimistotöissä. Työssä on mahdollisuus tutustua myös esimerkiksi ostopalvelulomitusten täydennyshankintaprosessiin, työterveyshuollon kilpailutukseen ja maatalouslomittajan rekrykampanjan toteuttamiseen.

Työtehtävien painottamisessa voidaan ottaa huomioon opiskelijan omia kiinnostuksen kohteita, joista toivomme tietoa hakemuksessa.
Etelä-Suomen lomituspalveluilla löytyy myös erilaisia selvittämisen ja kehittämisen kohteita, mutta niiden selvitystyö vaatii oma-aloitteisuutta ja ideointia.
Aihepiiristä voi saada opintoihin mahdollisesti liittyvän projektityön tai lopputyön teeman, mikä hyödyttää sekä opiskelijaa että työnantajaa.
Aineistoa voi koota kesän aikana päätyön ohella.

Harjoittelijan palkka on 1708,41 euroa kuukaudessa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja myös työsuhteen kestosta sovitaan erikseen, kesto voi esimerkiksi 3–6 kuukautta.
Hakemukset pyydetään osoitteeseen lomitus@sysma.fi.

Sysmän kunnan hallinnoima Etelä-Suomen lomituspalveluyksikkö järjestää maatalousyrittäjien lomituspalvelut 53 kunnan alueella. Lomituspalvelua käyttäviä karjatiloja on vähän alle tuhat. Maatalouslomitushenkilöstöä alueella on yli 200 ja hallinnossa toimii 16 henkilöä. Toiminnan vuosibudjetti on noin 13,5 miljoonaa euroa. Lisätietoja löytyy Sysmän kunnan sivuilta Lomitus – Sysmä (sysma.fi).