Tapahtuma: Mistä työvoimaa maatiloille ja tulevaisuuden tekijöitä maaseudulle – viljelijä ja youtube-tähti amski kertoo oman yrittäjätarinansa 

Julkaistu

Viljelijä ja Youtube-tähti Anne-Mari Tarkkio eli Amski on mukana Sysmän keskustelutilaisuudessa.

Tervetuloa avoimeen keskustelutilaisuuteen suunnittelemaan paikallisia täsmäkoulutuksia maatalouden ja maaseudun työvoimatarpeisiin.

Pienten kuntien akatemian ensimmäisen keskustelutilaisuuden tavoitteena on yhdessä miettiä, millaisilla keinoilla ja täsmäkoulutuksilla löydämme työvoimaa maatiloille sekä tulevaisuuden tekijöitä maaseudulle.
Samalla tavoitteena on kartoittaa paikallisten yritysten työvoimatarpeita sekä löytää uusia tapoja yhdistää alueen työntekijät ja työpaikat.

Keskustelutilaisuudessa on mukana satakuntalainen viljelijä, agrologi ja youtube-tähti Anne-Mari Tarkkio eli amski, joka kertoo oman yrittäjätarinansa. Tarkkio on esimerkki tulevaisuuden tekijästä maaseudulla – nuori tilallinen on yhdistänyt viljelyyn mediatyötä. Tarkkio hankkii lisäansioita kertomalla maataloudesta sosiaalisen median kanavissa. Youtube-kanavalla amskilla on lähes 30 000 seuraajaa ja videoita on katsottu miljoonia kertoja.


Sysmän keskustelutilaisuus järjestetään yhteistyössä Etelä-Suomen lomituspalveluiden ja TE-hallinnon kanssa. Lisäksi mukana on paikallisia yrittäjiä ja työnantajia, oppilaitoksia ja muita sidosryhmiä.

Keskustelutilaisuus on tiistaina 2.5.23 kello 13 – 15.30 Sysmän Teatteritalolla. Osoite on Väihkyläntie 1, 19700 SYSMÄ.

Tilaisuudessa on tarjoilua, joten toivomme Ilmoittautumisia 28.4.23 mennessä anne.lahikainen-aho@sysma.fi.

Lämpimästi tervetuloa!