Kuortinkartanolla tavattiin yrittäjyyden, yhteistyön ja verkostoitumisen merkeissä

Julkaistu

Lokakuun viimeisenä tiistaina Kuortinkartano otti meidät lämminhenkisesti vastaan talvisissa tunnelmissa

Pertunmaan Kuortissa toimii mahtava paikka nimeltään Kuortinkartano, joka tekee mielettömän tärkeää ja merkityksellistä työtä lapsisyöpäpotilaiden ja heidän perheidensä tukena. Vuodesta 1984 Kuortinkartano on ollut  Kympin Lapset -yhdistyksellä.

Kartano tarjoaa erinomaiset puitteet luonto- ja erätaitopainotteisten leirikoulujen, tilaisuuksien sekä erilaisten juhlien järjestämiseen. Kuortinkartanoa kiinnostaa myös paikallinen ja alueellinen yhteistyö erilaisten toimijoiden kanssa, myös työllistymismahdollisuuksia kannattaa kysellä. Lue lisää www.kuortinkartano.fi.

Jaana Vekkeli kertoi monipuolisesta ja merkityksellisestä toiminnasta Kuortinkartanolla. Liisa Marin Gradialta johdatti keskustelua yrittäjyydestä.

Kuortinkartano tarjosi lämminhenkiset puitteet myös Nelinvoimaa Pertunmaan yrittäjäkoulutuksen aloitustilaisuudelle. Tilaisuuden osallistujina oli jo yrittäjänä toimivia sekä yrittäjyyttä suunnittelevia. Keskustelu tässä porukassa oli helppoa, monipuolista ja mielenkiintoista koko illan ajan. Keskustelua käytiin esimerkiksi hyvän yrittäjän ominaisuuksiin ja osaamiseen liittyen.

Yrittäjyydestä riitti keskusteltavaa.

Nelinvoimaa syksyn yrittäjäkoulutus on osa Pienten kuntien akatemia -hanketta ja osallistujilleen maksutonta. Tavoitteena on madaltaa kynnystä koulutuksen saatavuuteen ja yrittäjyyden edistämiseen, sekä tarjota verkostoitumisen ja yhteistyön mahdollisuuksia yrittäjien kesken.

Kuntakohtaisten aloitustilaisuuksien jälkeen koulutus jatkuu yhteisillä tilaisuuksilla, joista ensimmäinen pidetään la 18.11. klo 9-15 Kuninkaanportissa Hartolassa.

Kuvat ja teksti: Anne Lahikainen-Aho ja Minna Kekkonen
Pienten kuntien akatemia -hanke