Huippumahdollisuus uutta suuntaa etsivälle

Julkaistu

Sinustako hyvän mielen kyläkauppias?

Kannattava ja liiketoimintaansa tasaisesti viime vuodet kasvattanut Hyvän mielen kyläkauppa hakee jatkajaa muuttuvan perhetilanteen vuoksi.

Työ kauppiaana luonnon läheisyydessä, mukavien ja aktiivisten ihmisten Joutsan Leivonmäellä voisi tarjota mahdollisuuden myös toisen perheenjäsenen työllistämiseen.

Pääasiassa elintarvikemyyntiä harjoittava M-ketjun kauppa tarjoaa myös Postin noutopisteen ja Veikkauksen myyntipisteen. Asiakaskunta muodostuu kyläläisistä ja enenevissä määrin vapaa-ajan asukkaista. Lähellä sijaitseva Leivonmäen kansallispuisto tarjoaa oivan mahdollisuuden myös palveluiden laajentamiseen.

Hyvän mielen kyläkauppa tarjoaa lähipalveluna tavaroiden lisäksi kohtaamisia niin kyläläisille, kuin myös vapaa-ajanasukkaille.

Vuoden 2023 liikevaihto oli 603 000€ (voittoa 60 000€ ennen omistajan palkkoja).

Myynnissä koko liiketoiminta, liikeomaisuus, kalusto, varasto ja kiinteistö (noin 230 neliötä). Kiinteistön osalta mahdollisuus neuvotella myös vuokrauksesta.

Nykyinen kauppias Jenna Stenberg toivoo uuden kauppiaan löytyvän ennen alkavaa kesäkautta, voidakseen jäädä hyvällä mielellä odottamaan uuden aikakauden alkua perheessään ja elämässään. 

Kysy rohkeasti lisää tarttuaksesi mahdollisuuteen NYT!

Lisätietoja: Kauppias Jenna Stenberg, 040 7185903 tai hyvanmielenkylakauppa@gmail.com

Kuvat ja teksti: Anne Lahikainen-Aho, Pienten kuntien akatemia -hanke