Työntekijät ovat löytyneet // Hartola hoi! Kiinnostaisiko koneistajan työ? Tarjolla kaksi kokoaikaista työpaikkaa!

Julkaistu

Työntekijät ovat löytyneet!
Koneistus Suomi Oy etsii Hartolaan koneistajaa tai alasta kiinnostunutta hyvää tekijää nopealla aikataululla.
Työpaikkoja on avoinna kaksi ja molemmat ovat kokoaikaisia. Toinen työpesti on vakituinen ja toinen 6 – 12 kuukautta kestävä määräaikaisuus.

Työpaikkana on nykyaikainen koneistamo Hartolassa. Työtehtäviin kuuluu materiaalien esijyrsintää ja sahausta sekä kappaleen vaihtoa, työkalujen asetusta ja laadun tarkkailua FMS-linjalla.
Jyrsijän ja metallinsahaajan käyttötaito sekä NC/CNC-koneen tuntemus ovat eduksi, mutta alasta kiinnostunut tekijä voidaan myös perehdyttää kaikkiin työtehtäviin.Työntekijä pääsee mukavaan työporukkaan. Työt voi aloittaa heti tai mahdollisimman pian. Palkkaus on sopimuksen mukaan.
Työhakemuksia toivotaan pikaisesti osoitteeseen jani@koneistussuomi.fi.

Koneistus Suomi Oy tunnettiin aiemmin nimellä Konepaja Seppo Suomi Oy. Vuonna 1978 perustettu yritys sai alkunsa autotallista ja on kehittynyt nykyaikaiseksi alihankintakoneistamoksi.

Toiminta perustuu kokemukseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja laadukkaisiin tuotteisiin, joita valmistetaan nykyaikaisilla CNC-koneilla.
Yritys toimii kahdessa eri toimipisteessä Hartolassa. Pyörähdyskappaleiden tuotanto sijaitsee Risulantiellä ja hydraulilohkojen tuotanto Opintiellä.
Lisätietoja yrityksen kotisivuilta!