Autonkuljettaja on löytynyt // Haluatko nähdä läheltä, kuinka elokuva syntyy? Hae autonkuljettajaksi Sahti-leffan kuvauksiin Sysmään!

Julkaistu

Elokuvaa kuvataan Sysmässä, josta sekä ohjaaja Teemu Nikki että kuvaaja Jarmo Kiuru ovat kotoisin. Kuva: Tomi Heino.

AUTONKULJETTAJA ON LÖYTYNYT JA HAKU PÄÄTTYNYT!

Sysmässä kuvataan ensi kesänä sysmäläisen Teemu Nikin ohjaama elokuva 100 litraa sahtia ja tuotantoyhtiö etsii mukaan ryhmään autonkuljettajaa.
Autonkuljettaja on mukana kaikkina kuvauspäivinä ja pääsee näkemään läheltä, miten elokuva syntyy. Kuljetettavana on tuotantoon liittyviä henkilöitä eli kyytiin hyppää myös Suomen eturivin näyttelijöitä.

Leffaa kuvataan Sysmässä, Lahdenpohjassa ja Nuoramoisten alueella 12.6. – 14.7.2023. Kuvaukset tapahtuvat arkipäivisin.
Työaika on vaihteleva, mutta sijoittuu kello 7 – 20 välille. Työaika on kahdeksan tuntia, pidemmistä päivistä maksetaan ylityökorvausta. Perustuntipalkka on 13 e/tunti. Työtunnit tiedetään etukäteen alustavasti koko ajalta ja täsmälliset tuntilistat jaetaan viikoittain.

Autonkuljettajalta odotetaan tunnollisuutta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä luonnollisesti hyvää ajotaitoa. Auto tulee tuotantoyhtiöltä.

Lisätiedot ja hakemukset:

It’s Alive Filmsin apulaisohjaaja Tuula Nikkola 0405469401 ja tuula@itsalive.fi

Terveiset ohjaaja Teemu Nikiltä:

”Sysmäläisenä kerron olevani Sysmästä aina, kun mahdollista. Sysmäläisyys on tärkeä osa identiteettiäni tai ainakin haluan muiden tietävän siitä. On helppoa olla ylpeä sysmäläisyydestä.

Olen kertonut tuhansia tarinoita Sysmästä ja sahdista ajattelen niiden olevan ainutlaatuisia, vaikka eiväthän ne tietenkään ole. Kaikilla pienillä paikkakunnilla, ympäri maailman, on samanlaisia tarinoita.
Tosin yksi asia on uniikkia – sahtia on vain Suomessa.

Elokuvassani todella suurta sivuroolia näyttelee Sahti. Suvussani on aina tehty sahtia ja se on kuulunut kaikkiin mahdollisiin juhlatilaisuuksiin.
Sahtia juodaan juhannuksena, jouluna, häissä, valmistujaisissa, hautajaisissa tai ihan muuten vaan. 
Elokuva ei anna romanttista kuvaa kesäisestä idyllistä vaan elokuva on enemmänkin elämänmakuinen tarina kaikkine ihmisen rosoineen.”