Alueen yrittäjien tietoisuus Nelinvoimaa.fi -palvelusta kasvusuunnassa

Julkaistu

Pienten kuntien elinvoimaa -hankkeen Nelinvoimaa.fi-palvelu haluttiin luoda alueen työllisyyden ja työvoiman saatavuuden edistämiseksi.

Työpaikkailmoituksia palvelussa on ollut noin 100 kpl (syyskuu 2020- kesäkuu 2021). Yhä enenevästi palvelu on muuttunut kaksisuuntaisemmaksi ja yrittäjät ovat meihin päin yhteydessä.

Laadimme ilmoituksen yhteistyössä työnantajan kanssa. Ilmoituksen julkaisun jälkeen markkinoimme työpaikkaa ja samalla yritys saa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja hankkeen verkostoissa. Jokainen työnantaja on samalla käyntikortti alueelta.

Palvelu on työnantajille täysin maksuton. Meihin voi olla yhteydessä sähköpostitse tai Nelinvoimaa.fi palvelusta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta, niin otamme yhteyttä työpaikkailmoituksen laatimiseksi.

Palvelumme on täydentävää palvelua TE-hallinnon palveluihin ja aina kannattaa ilmoitus laittaa myös TE-hallinnon sivustoille. Työnantajan on itse ilmoitettava ilmoitus TE -hallinnon sivustoille, koska me emme pysty sitä tekemään.

Hankkeessa edistetään alueen palveluiden säilymistä myös onnistuneiden sukupolvenvaihdoksien ja yritysmyyntien kautta. Nelinvoimaa.fi -palvelun kautta on saatukin jo hyviä kokemuksia etsiessä toiminnalle jatkajaa. Joten ota rohkeasti ensimmäinen askel ja kerro julkisesti halustasi hakea liiketoiminnallesi jatkajaa.

Yhteystiedot:

Anne Lahikainen-Aho, projektipäällikkö
anne.lahikainen-aho@hartola.fi

Kaisa Karlsson, hankeviestintä
kaisa.karlsson@hartola.fi