Työntekijät ovat löytyneet // Tuotannon kasvaessa A. Reponen Oy hakee työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Joutsan konepajalle

Julkaistu

Työntekijät ovat löytyneet!
Joutsalainen metalli- ja teräsrakenteiden asiantuntija A. Reponen Oy etsii kasvavaan joukkoonsa uusia alan ammattilaisia ja alasta kiinnostuneita.

Nyt kasvava joukko tarvitsee työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löytyessä.  

Työnkuvaan kuuluu muun muassa tuotannontyöntekijöiden ohjaamista/johtamista. Projekteja pääset hoitamaan kokonaisvaltaisesti alusta loppuun saakka, vastaten esim. aikataulutuksesta, turvallisesta ja laadukkaasta toteuttamisesta. Tukenasi on tuotannon päällikkö ja muu toimihenkilöstö.

Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 7-15:30.

Lisätietoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta: toimisto@areponen.fi

Lue lisää yrityksestä kotisivuilta www.areponen.fi
Täytä hakemus osoitteessa https://rekry.areponen.fi

Mikäli haet työtä pidemmältä, pyydämme ennen hakemuksen laittoa varmistumaan siitä, että olet valmis kulkemaan pidemmän työmatkan.

Haussa myös hitsaaja ja reissutöihin putkiasentaja

Yritys hakee myös hitsaajaa Joutsan konepajalle ja reissutöihin pienputkiasentajaa. Myös nämä työsuhteet ovat vakituisia työsuhteita hyvässä työyhteisössä, nykyaikaisissa tuotantotiloissa ja vaihtelevalla työnkuvalla. Palkkaus muodostuu Teknologiateollisuuden TES:n mukaan.
Molemmista työpaikoista löytyy lisätietoja yrityksen rekrytointi-sivustolta.

Aikaansaava hitsaaja

Joutsan konepajalle etsitään hitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävinä on teräksestä valmistettujen osien kokoonpanoa, valmistusta ja hitsaamista.

Hitsaajalta toivotaan oma-aloitteisuutta ja aikaansaavaa työasennetta sekä halua oppia uutta. Eduksi katsotaan kokemus konepajatöistä, hitsaustaidot ja matkustushalukkuus asennuskohteisiin.

Pienputkiasentaja reissutöihin

Joutsalaisyritys hakee myös matkustushalukasta ja hitsaustaitoista pienputkiasentajaa, joka tekee reissutöitä Suomessa ja ulkomailla.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa paperi- ja prosessiteollisuuden tuotantolaitoksissa, joten paperikonetuntemus on eduksi.
Työtehtävinä on muun muassa hydrauliikka-, pneumatiikka- ja voiteluputkistojen valmistusta.

Asentajalta odotetaan kokemusta pienputkistoasennuksista, voimassa olevia tuli- ja työturvakortteja, piirustusten ja kaavioiden lukutaitoa sekä oma-aloitteista, reipasta asennetta.

Hae heti!
Työtehtävät ovat avoinna ja täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Lähetä hakemuksesi heti rekrytointi-sivustolle!

A. Reponen Oy vuodesta 1978 toiminut yritys, joka tarjoaa sopimusalihankintaa, projektitoimituksia, konttiratkaisuja ja putkilaserpalveluita asiakkailleen. Erilaisten metalli- ja teräsrakenteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja pintakäsittelystä meillä on vuosikymmenten kokemus. Lue lisää yrityksestä kotisivuilta www.areponen.fi!