A. Reponen Oy palkkaa hitsaajan ja 3D-suunnittelijan Joutsaan sekä asentajan reissutöihin

Julkaistu

Joutsalainen metalli- ja teräsrakenteiden asiantuntija A. Reponen Oy etsii kasvavaan joukkoonsa peräti kolmea uutta alan rautaista ammattilaista.

Yritys palkkaa Joutsan konepajalle hitsaajan ja 3D-suunnittelijan sekä reissutöihin pienputkiasentajan. Tarjolla on kolme vakituista työsuhdetta hyvässä työyhteisössä, nykyaikaisissa tuotantotiloissa ja vaihtelevalla työnkuvalla. Palkkaus muodostuu Teknologiateollisuuden TES:n mukaan.
Kaikista kolmesta työpaikasta löytyy lisätietoja yrityksen rekrytointi-sivustolta.


Aikaansaava hitsaaja
Joutsan konepajalle etsitään hitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävinä on teräksestä valmistettujen osien kokoonpanoa, valmistusta ja hitsaamista.
Hitsaajalta toivotaan oma-aloitteisuutta ja aikaansaavaa työasennetta sekä halua oppia uutta. Eduksi katsotaan kokemus konepajatöistä, hitsaustaidot ja matkustushalukkuus asennuskohteisiin.

Tehokas 3D-suunnittelija
Kasvavaan yritykseen palkataan vakituiseen työsuhteeseen 3D-suunnittelija. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi 3D- ja 2D-suunnittelua, mallintamista ja tuotantokuvien tekemistä. Lopulliset työtehtävät muodostuvat valitun työntekijän osaamisen mukaan.
Suunnittelijalta odotetaan oma-aloitteisuutta, tehokkuutta ja vastuuntuntoa sekä asiakaslähtöistä otetta ja järjestelmällisyyttä. Työtehtävän hoitaminen edellyttää teknistä osaamista. Englannin kielitaito on eduksi.

Asentaja reissutöihin
Joutsalaisyritys hakee myös matkustushalukasta ja hitsaustaitoista pienputkiasentajaa, joka tekee reissutöitä Suomessa ja ulkomailla. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa paperi- ja prosessiteollisuuden tuotantolaitoksissa, joten paperikonetuntemus on eduksi.
Työtehtävinä on muun muassa hydrauliikka-, pneumatiikka- ja voiteluputkistojen valmistusta.
Asentajalta odotetaan kokemusta pienputkistoasennuksista, voimassa olevia tuli- ja työturvakortteja, piirustusten ja kaavioiden lukutaitoa sekä oma-aloitteista, reipasta asennetta.

Hae heti!
Kaikki kolme työtehtävää ovat avoinna ja täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Lähetä hakemuksesi heti rekrytointi-sivustolle!

A. Reponen Oy vuodesta 1978 toiminut yritys, joka tarjoaa sopimusalihankintaa, projektitoimituksia, konttiratkaisuja ja putkilaserpalveluita asiakkailleen. Erilaisten metalli- ja teräsrakenteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja pintakäsittelystä meillä on vuosikymmenten kokemus. Lue lisää yrityksestä kotisivuilta www.areponen.fi!