Terveystalo etsii kahta lähihoitajaa Sysmään

Julkaistu

Haemme kahta
sydämellään työtä tekevää LÄHIHOITAJAA
toistaiseksi voimassaolevaan, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu lähihoitajan tehtävät.
Sinulla on lähihoitajan koulutus ja aiempi kokemus kotihoidosta luetaan eduksesi. Olet valmis kehittämään omaa ammattitaitoasi, ja olet joustava, oma-aloitteinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työtehtävän ja kannustavan työyhteisön tueksesi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä.

Täytä hakemus Terveystalon verkkosivulla mahdollisimman pian, viimeistään 23.10.2020. Liitä siihen myös ansioluettelosi. Huomioithan, että sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.
Täytämme paikat heti kohdatessamme joukkoomme sopivan hakijan.

Tervetuloa Terveystaloon!

Ystävällisin terveisin,

Mia Stylman-Lehtinen
Palveluesimies
mia.stylman-lehtinen@terveystalo.com
p.044 494 2556


Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkostomme kattaa noin 300 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2019 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,7 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 13 000 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen. www.terveystalo.com