Projektityöntekijää liikkuvaan nuorisotyöhön

Julkaistu

Pertunmaan kunnan vapaa-aikatoimi hakee Projektityöntekijää liikkuvaan nuorisotyöhön ajalle 17.5.-14.8.2021.

Pertunmaan, Hartolan, Sysmän ja Joutsan kuntien yhteinen liikkuvan nuorisotyön Kesäpaku -projekti alkaa toukokuussa 2021. Kesäpakun tavoitteena on tuoda liikkuvan nuorisotyön keinoin uudenlaisia ja tasa-arvoisia mahdollisuuksia maaseutukuntien lapsille ja nuorille kesän harrastuksiin ja ohjattuun toimintaan.

Etsimme kesäksi 2021 innokasta työntekijää Kesäpakuun. Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu nuorten kesätoiminnan ohjaus Pertunmaan, Hartolan, Sysmän ja Joutsan kuntien alueella erilaisissa toimintaympäristöissä. Kesäautosta löytyy monenlaisia harrastusvälineitä toiminnan tueksi, mutta tärkeää on myös suunnitella toimintaa yhdessä lasten ja nuorten kanssa. Tiedottaminen ja yhteydenpito nuoriin eri somekanavilla on olennainen osa työtä.

Työaika on 38,75 h/vko, pääsääntöisesti tiistaista lauantaihin. Työtä tehdään satunnaisesti myös iltaisin. Palkkaus KVTES 02VAP060 mukainen.

Tehtävään valittaessa huomioidaan nuorisoalan tutkinnot, myös viimeisen vuoden alan opiskelijat huomioidaan haussa. Projektia on mahdollista käyttää opinnäytetyönä, tai osana sen sisältöä niin halutessaan.

Sinulla pitää olla vähintäänkin B-ajokortti ja kyky ajaa pakettiautoa kuntien välillä viedäksesi itsesi ja harrastusvälineet toimintapaikoille. Lisäksi arvostamme nuorisotyön ammatillista osaamista, eri työ- ja ohjausmenetelmien hallintaa sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö-, tieto- ja viestintätekniikan taitoja.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt työnantajalle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rikosrekisteriotteen viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Työsuhteessa on 1 kuukauden koeaika.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voi lähettää sähköpostilla sami.paavilainen@pertunmaa.fi tai perinteiseen malliin paperipostina osoitteeseen: Pertunmaan kunta/vapaa-aikatoimi, Sami Paavilainen, Pertuntie 14, 19430 PERTUNMAA. Haku päättyy 11.04.2021 klo 23:00.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Autamme tarvittaessa asunnon etsinnässä haluamasi kunnan alueelta. Kunnilla on tarjolla edullisia asuntoja työsuhteen ajaksi. Kesäpakun asemapaikasta voidaan sopia erikseen.