Pertunmaan kunta hakee joukkoonsa teknistä johtajaa/rakennustarkastajaa

Julkaistu

Pieni, puhdas ja pippurinen Pertunmaan kunta hakee joukkoonsa teknistä johtajaa/rakennustarkastajaa yhdistelmävirkaan.

Haemme joukkoomme teknistä johtajaa, jonka tehtävänä on vastata teknisen palvelualueen johtamisesta ja kehittämisestä sekä toimia johtoryhmän jäsenenä ja teknisen lautakunnan esittelijänä. Tehtävään kuuluu lisäksi vastuu kunnan infrarakentamisesta, kiinteistönhuollosta, rakennuttamisesta, ruoka- ja siivouspalveluista sekä vesilaitoksesta.

Rakennustarkastajan toimenkuvaan kuuluu mm. lupahakemusten käsittely ja päätösten tekeminen, katselmukset ja rakennetun ympäristön valvonta. Asiakaspalvelu ja rakennusalan säännösten tuntemus ovat olennainen osa työtä.

Tehtävään kuuluu kunnan vuokra-asuntojen isännöinti ja työsuojelupäällikön tehtävät.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen alan tutkinto sekä esimies- ja johtamiskokemus. Eduksi katsomme kunnallishallinnon kokemuksen, toimialan aihepiirien tuntemuksen sekä hankinta- ja kilpailuttamisosaamisen. Arvostamme henkilöstöjohtamisen taitoja, muutosjohtamiskykyä, kykyä hallita kokonaisuuksia, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehitysmyönteisyyttä.

Virka täytetään 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tekninen johtaja työskentelee kokonaistyöajassa ja viran kokonaispalkka on 5 316,07 €. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa sähköpostilla keskustoimisto@pertunmaa.fi tai kunnantalolle, Pertuntie 14.  Hakuaika päättyy 28.5.2021 klo 15.00.

Lisätietoja:

Kunnanjohtaja Leena Ruotsalainen 040 821 4590 leena.ruotsalainen@pertunmaa.fi

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Jari Liukkonen 040 529 7606 jari.liukkonen@pertunmaa.fi

Kunta auttaa tarvittaessa asunnon etsimisessä.