Nuorekas 150-vuotias etsii farmaseuttia tositarkoituksella

Julkaistu

150-vuotias Sysmän apteekki hakee reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia joko osa-aikaiseen tai kokopäiväiseen työsuhteeseen. Myös erilaisista keikkatyöratkaisuista voidaan neuvotella. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Työnkuvaan kuuluu normaalin asiakaspalvelutyön lisäksi myös kotihoidon ja hoivakotien tilausten käsittely sekä muita erikseen sovittavia tehtäviä. Työntekijältä toivomme ystävällisyyttä, yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta. Käytössä Maxx ja Easymedi, joiden käytön koulutamme kyllä tarvittaessa.

Pieni mutta vireä Sysmä tarjoaa suomalaista maaseutuelämää parhaimmillaan. Päijänteen jylhiä rantamaisemia pääsee ihailemaan mm. Päijätsalon ja Kammiovuoren retkeilyreiteillä, ja Leivonmäen kansallispuisto kivikauden muovaamine mäntykankaineen on myös lähietäisyydellä. Myös muita harrastusmahdollisuuksia löytyy monipuolisesti niin liikunnan kuin kulttuurin ystäville. Kesää rikastuttavat ihanat kesäasukkaamme sekä lukuisat perinteikkäät tapahtumat kuten Sysmän Suvisoitto, Kirjakyläpäivät sekä Uotinpäivämarkkinat. Erityisesti Uotinpäivät apteekin takapihalle sijoittuvine sahtisaluunoineen tulee kokea ainakin kerran elämässä!

Asiakkaamme ovat leppoisia, työporukkamme huumorintajuinen ja mutkaton. Työpäivän eväistä ei tarvitse kantaa huolta, sillä apteekkiemäntämme valmistaa henkilökunnalle päivittäin maukkaan lounaan. Asunnon hankinnassa autamme ilman muuta.

Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä sopiva ratkaisu! Voit soittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Yhteydenotot:
Apteekkari Marita Puikkonen
Proviisori Heta Salo
p. 0400 460890
marita.puikkonen@apteekit.net