Haluatko töihin media-alalle? Lähilehti kaipaa lisävoimia kirjoittamiseen ja somemyyntiin

Julkaistu

Sysmän ja Hartolan perinteinen pitäjälehti Lähilehti etsii tekijäjoukkoonsa sekä somemyyjää että kirjoittaja-avustajia.
Molemmat työpestit hoituvat etänä ja ovat osa-aikaisia, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi muiden töiden oheen.

Somemyyjä

Somemyyjän tehtävänä on myydä puhelimitse Lähilehden näköislehteä ja digitaalisia tuotteita asiakkaille.
Lähilehti kouluttaa tehtävään sekä antaa käyttöön tarvittavat tiedot, myyntipuheen ja myyntiargumentit.

Edellytyksenä tehtävässä onnistumiselle on digimaailman tuntemus sekä usko paikalliseen mediaan ja paikallislehteen. Lisäksi somemyyjältä toivotaan aktiivista ja positiivista asennetta, innovatiivisuutta ja peräänantamattomuutta sekä rohkeutta soittaa vieraille ihmisille.

Somemyyjän työvälineinä ovat oma puhelin ja tietokone. Työtä voi tehdä etänä esimerkiksi kotona tai muussa sopivassa ja rauhallisessa paikassa.
Työmäärä selviää kuukauden kokeilujakson jälkeen. Palkkauksena on 30 prosentin provision uusmyynnistä.

Kirjoittaja-avustaja

Kirjoittaja-avustajat tekevät toimittajana Lähilehteen juttuja etukäteen sovituista aiheista, ihmisistä ja tapahtumista pyydetyn aikataulun puitteissa.
Tehtävät edellyttävät sujuvaa ja erilaisiin juttutyyppeihin muuntautuvaa kirjoitustaitoa, ideointikykyä, tiedottajan asennetta, uutisvainua ja tehokkaita tiedonhakutaitoja.
Lisäksi kirjoittaja-avustaja valokuvaa omalla älypuhelimella, joten tehtävässä tarvitaan kokemusta kuvien käsittelystä. Jutut kirjoitetaan omalla tietokoneella.

Lähilehti hakee toimituksen lisävoimiksi yhteistyökykyisiä ja energisiä ihmisiä, joilla on kokemusta kirjoittamisesta, hyvä yleistietous, valmiudet seurata paikallisia asioita sekä rohkeutta toteuttaa haastatteluja.
Kirjoittaja-avustajat toimivat yrittäjäpohjalta laskutusperiaatteella. Jutuista maksetaan sovittu palkkio.
Tarjoukset voi lähettää Sysmän Sanomat Oy:n toimitusjohtaja ja päätoimittaja Marttiina Lallukalle osoitteeseen marttiina.lallukka@lahilehti.com.

Somemyyjän ja kirjoittaja-avustajien tehtävät ovat avoinna ja täytetään heti, kun oikeat tekijät löytyvät. Lisätietoja voi kysyä Marttiinalta 0400 604504.